Pčelarstvo "Vrbljanac"

Mješavina meda, matične mliječi, polena i propolisa

Slika

Naziv: Mješavina meda, matične mliječi, polena i propolisa

Cijena: 21,50 KM

Pakovanje: 200 g

Količina:


Napomena:
Nudimo besplatnu dostavu na području Banja Luke. Šaljemo i u ostale dijelove BiH, cijena dostave je 7KM za narudžbe ispod 30KM, za veće narudžbe od 30KM besplatna dostava za područje cijele BiH.

Ova izuzetna mješavina meda je poznata kao eliksir dugovječnosti, a koristiti se kao imunostimulans za jačanje imuniteta, povećavanje radne sposobnosti, normalizaciju rada želuca, a preporučuje se posle operacija i bolesnicima koji su zračeni rendgenom ili su lečeni antibioticima i citostaticima.  Služi za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.

Polen ima antibiotsko i antiinflamatorno (protivupalno) dejstvo i daje zaštitu organizmu od raznih infekcija i poboljšava krvnu sliku. Efekti uzimanja polena mogu da budu nakon tri dana za neke bolesti (akne, čir na želudcu, gubitak apetita) pa do tri godine (liječenje alergija, radijacijske bolesti).

Mješavina meda, matične mliječi, polena i propolisa za zdralje

Mješavina meda, matične mliječi, polena i propolisa pomaže kod umora i iscrpljenosti, čira na želucu, bronhitisa, čisti jetru, jača srce i krvne žile. Preporučuje osobama poslije teških operacija ili teških infektivnih bolesti.

Djeluje kod poremećaja nervnog sistema, Parkinsonove bolesti, oboljenja kardiovaskularnog sistema, dijabetesa, poremećaja metabolizma i krvnog pritiska, čireva, artritisa, otvorenih rana.

Jača imunitet i djeluje na bronhijalnu astmu, bolesti jetre, zarastanja preloma kostiju, kožne bolesti.

Povećava izdržljivost organizma pri naporu i hladnoći.

Pomaže u liječenju karcinoma, steriliteta, bolesti prostate, poboljšava pamćenje.

Održava duševnu i opštu vitalnost.