Pčelarstvo "Vrbljanac"

O nama

Poljoprivredno gazdinstvo "Vrbljanac" nalazi se u blizini Banja Luke, selo donji Kadinjani opština Laktaši. Geografski položaj i prirodom bogata sredina upravo je idealna sredina za bavljenje pčelarstvom. Izobilje bagrema i autoktonih vrsta različitog voća su nam omogućili da našim potrošačima pružimo najkvalitetnije zdrave organske proizvode. Porodica Vrbljanac se bavi proizvodnjom meda, polena, propolisa, voska i matične mliječi, kao i raznih mješavina na bazi meda i ljekovitog bilja.

A sve je počelo ovako:

Vrbljanac Aleksandar inače nosioc gazdinstva je 2005. godine dobio na poklon dva prirodna roja od jednog starog Banjalučkog pčelara koji mu je rekao " evo mali uči trebaće ti", i kako kaže, treba mu jer se stvorila ljubav prema tom poslu..

"Pčelarstvo Vrbljanac" danas broji oko 100 selećih zajednica koje radi potražnje naših potrošača selimo na područja planine Šator i Dinarida a sve u cilju dobijanja kvalitetnog monoflornog meda planinske livade i vrijeska.

Svoje proizvode nudimo na kućnom pragu i na sajmovima

Nudimo besplatnu dostavu na području Banja Luke. Šaljemo i u ostale dijelove BiH ali za cjenu uvećanu za troškove dostave.

Narudžbe primamo na broj telefona: +387 65 003 000

Pogledajte galeriju fotografija