Pčelarstvo "Vrbljanac"

Suvo voće u medu

Slika

Naziv: Suvo voće u medu

Cijena: 26,50 KM

Pakovanje: 500 g

Količina:


Napomena:
Nudimo besplatnu dostavu na području Banja Luke. Šaljemo i u ostale dijelove BiH, cijena dostave je 7KM za narudžbe ispod 30KM, za veće narudžbe od 30KM besplatna dostava za područje cijele BiH.

Suvo voće u medu je prava riznica velikog broja vitamina, aminokiselina i nezasićenih masnih kiselina koje imaju blagotvorno dejstvo na ljudski organizam.

Nutricionisti ističu da je suvo voće prepuno korisnih sastojaka, kao što su belančevine, vitamini, minerali, vlakna. Savršeno "greje" i štiti organizam od hladnoće, jer obezbeđuje dodatnu energiju. Prednost suvog voća u medu  je i u tome što energija koju daje veoma brzo stiže u krvotok, zbog čega se posebno preporučuje sportistima posle treninga.

Suvo voće u medu i njegova ljekovita svojstva

Suvo voće je prepuno korisnih sastojaka, kao što su bjelančevine, vitamini, minerali, vlakna. Savršeno "greje" i štiti organizam od hladnoće, jer obezbjeđuje dodatnu energiju. Odlično je i za osobe koje imaju povišen holesterol.

Nadoknađuje deficit vitamina, posebno u zimskom periodu, sezoni gripa i prehlada. Sadrži magnezijum, mineral protiv stresa, vitamine B kompleksa za jake nerve i oligoelement gvožđe za vitalnost.

Zbog intenzivnog žvakanja suvo voće na ovaj način podstiče varenje, kao i cirkulaciju u predelu glave. Ne preporučuje se osobama sklonim alergijama ili alergičnim na neki od sastojaka proizvoda.

Treba imati u vidu da, od davnina, ovakvu kombinaciju u medicini vezuju za povećanje plodnosti i potencije, a  vi sad odaberite da li zbog hladnoće, poboljšanja varenja ili bolje potencije, ili kako bilo, konzumirajte med i suvo i orašasto voće.